Vrijhoeven Financieel Advies BV
adres

Wilgenpad 1
2461DZ Ter Aar

openingstijden

ma t/m vr
09.00-13:00 13:30-17:00

telefoon

0172 – 60 42 75

Disclaimer

Disclaimer

De informatie welke op deze website door Vrijhoeven Financieel Advies wordt getoond is met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

Vrijhoeven Financieel Advies verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten en producten die door Vrijhoeven Financieel Advies worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Vrijhoeven Financieel Advies aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventueel niet goed functioneren van deze website. Wij aanvaarden op generlei manier aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website opgenomen informatie, prijzen en tarieven.

Hoewel wij echt alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Vrijhoeven Financieel Advies Productions niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Mogelijke verwijzingen van ons naar websites die niet door Vrijhoeven Financieel Advies worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen.

Vrijhoeven Financieel Advies is uiterst selectief ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt. Toch kunnen wij niet instaan voor de inhoud en het functioneren van deze sites, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Vrijhoeven Financieel Advies worden onderhouden wordt afgewezen.