Vrijhoeven Financieel Advies BV
adres

Wilgenpad 1
2461DZ Ter Aar

openingstijden

ma t/m vr
09.00-13:00 13:30-17:00

telefoon

0172 – 60 42 75

Life After Me

Life After Me

Anticiperen op ‘wat als’ is eenvoudiger dan je denkt…

Antwoorden vinden in een glazen bol kan niemand: onzekerheden zullen er altijd zijn. De enige zekerheid die je hebt is dat er altijd iets onverwachts kan gebeuren. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Ben je als particulier of mkb-ondernemer daar goed op voorbereid? Om je daarbij te helpen zijn we een samenwerking aangegaan met Life After Me, waar jij en je naasten (ook bij leven) van kunnen profiteren.

dozen

Sta eens stil bij het volgende: Wat betekent het als je…

…plotseling (tijdelijk) of langdurig uit de roulatie bent?

Stel dat je ondernemer bent en je door een ongeval in coma raakt. Heeft je compagnon of het directieteam dan toegang tot alle relevante gegevens om het bedrijf te continueren? Kunnen ze bijvoorbeeld bij alle leverancierscontracten, kennen ze alle toegangscodes van bedrijfssystemen, weten ze wie als jouw tijdelijke opvolger benoemd moet worden?

…met steeds meer digitale bronnen te maken hebt?

De digitalisering heeft lang niet altijd gemak gebracht. Sterker nog, het ontbreekt in veel gevallen aan een systeem om grip en controle te krijgen op alles wat digitaal geworden is. Op allerlei decentrale plekken ligt er van alles wat voor een goed (financieel) advies van belang kan zijn. Neem als voorbeeld digitale geldstromen, zoals crypto’s of e-wallets (digitale portemonnees). Kan je man, vrouw of partner erbij als jou iets overkomt? En wat denk je van al die tientallen social media-accounts. Als je ze zelf niet meer kunt afsluiten, dan zal iemand anders het voor je moeten doen. Bij voorkeur iemand aan wie je dit hebt toevertrouwt.

…er ineens niet meer bent?

Wellicht ontstaan er erfgeschillen, omdat je niet van tevoren jouw wensen kenbaar hebt gemaakt. Nabestaanden kunnen dagenlang op zoek moeten gaan naar polissen, verzekeringspapieren, begrafenisverzekeringen en nog veel meer. Terwijl ze juist dan de tijd willen hebben om te rouwen.

Met Life After Me regel je dit allemaal zelf!

Anticiperen op ‘wat als’ is eenvoudig. Op een zeer veilig platform kun je als gebruiker in 14 mappen alles opslaan wat voor jou, je naasten of je nabestaanden belangrijk is. Denk aan allerlei financiële gegevens (Belasting, Fondsen, Verzekeringen, Investeringen) maar ook zeer persoonlijke zaken zoals je uitvaartwensen of de manier waarop je graag herinnerd wilt worden. Het unieke is dat je per document iemand als buddy kunt toewijzen. Dat is de persoon die je vertrouwt en bij leven of na je overlijden toegang krijgt tot deze informatie.

Maak zelf een account aan op www.lifeafterme.com/vrijhoeven en ervaar gemoedsrust in elke levensfase. Uiteraard staan wij voor je klaar om je desgewenst te helpen bij de inrichting van deze waardevolle dienst of een ander goed advies.

NB: Vrijhoeven Financieel Advies wordt graag jouw buddy voor bijvoorbeeld de mappen Verzekeringen, Belasting of Onderneming.