Vrijhoeven Financieel Advies BV
adres

Wilgenpad 1
2461DZ Ter Aar

openingstijden

ma t/m vr
09.00-13:00 13:30-17:00

telefoon

0172 – 60 42 75

VERZEKERINGEN PARTICULIER

Home » Verzekeringen » Verzekeringen Particulier

PARTICULIERE VERZEKERINGEN

ACTUEEL

Wat levert het belastingvoordeel van een pensioenrekening op?

Iets opzij zetten voor uw pensioen is natuurlijk altijd hartstikke slim. Maar als u geld stort op een pensioenrekening-beleggen, dan kan dat dankzij belastingvoordeel zomaar tienduizenden euro’s meer opleveren dan wanneer u het geld stort op een ‘normale’ beleggingsrekening. We leggen uit hoe dat zit.


WANNEER MAG JE EEN REIS ANNULEREN

Waar moet je op letten?

We gaan weer op reis! Voor veel Nederlanders reden om zich te verdiepen in een goede (doorlopende) reisverzekering, vaak aangevuld met een annuleringsverzekering. Waar moet je op letten wanneer je zo’n annuleringsverzekering afsluit?

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

We staan voor je klaar. Neem contact met ons op of loop bij ons binnen. Voor deskundig en onafhankelijk advies. We helpen je graag verder.

Verzekeringen Particulier

Verzekeringen Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar

Je zult niet dagelijks bezig zijn met je verzekeringen. Maar dat wil niet zeggen dat ze onbelangrijk zijn. Als je eigendommen beschadigd raken of gestolen worden, heb je een financiële strop. Dan ben je blij dat je kunt rekenen op een vergoeding van je verzekeraar. Maar hoe verzeker je je goed en hoe zorg je ervoor dat je niet te veel betaalt? Een deskundig en onafhankelijk advies helpt je bij het maken van je keuzes.

Waar ben jij het beste verzekerd?

Wil je op maat en voordelig verzekerd zijn? Klop dan bij ons kantoor aan voor advies. Je kunt spontaan bij ons naar binnen lopen of eerst een afspraak maken. Wij werken samen met veel verschillende verzekeraars en zijn dus volstrekt onafhankelijk in ons advies. Omdat we weten wat de markt te bieden heeft, kunnen we snel en gemakkelijk uitzoeken waar jij het beste verzekerd bent. En natuurlijk sluiten we de verzekering direct voor je af.

Verzekeringen doorlichten

Je moet ook na het afsluiten goed verzekerd blijven. Er kan iets veranderd zijn in je omstandigheden waardoor bepaalde dekkingen overbodig geworden zijn. Of er is juist een risico bij gekomen dat nog niet verzekerd is. We kunnen je verzekeringspakket van tijd tot tijd doorlichten. Dan gaan we na of je verzekeringen moeten worden aangepast en of je huidige verzekeraar nog de beste voorwaarden en de betaalbaarste premie biedt. Ook zoeken we uit wat het je oplevert als je al je verzekeringen bij één verzekeraar onderbrengt.

Voor een vlotte schadeafwikkeling

Wat je aan je verzekering hebt, merk je pas op het moment dat je schade oploopt. Wij weten welke informatie een verzekeraar nodig heeft om de schadevergoeding te kunnen uitkeren. Het komt dan ook vaak aan op een goede weergave van de manier waarop de schade ontstaan is. Neem daarom niet zelf contact op met de verzekeraar, maar klop aan bij VFA. Wij helpen je de schadeclaim op de juiste manier in te dienen. En we kennen de weg bij de verzekeraar en weten wie we moeten aanspreken om de schadeafwikkeling te bespoedigen. Je kunt ons altijd vragen hoe de stand van zaken is.

Particuliere Verzekeringen Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar