Vrijhoeven Financieel Advies BV
adres

Wilgenpad 1
2461DZ Ter Aar

openingstijden

ma t/m vr
09.00-13:00 13:30-17:00

telefoon

0172 – 60 42 75

Woonlastenverzekering

Home » Particuliere verzekeringen » Woonlastenverzekering

Woonlastenverzekering

Woonlastenverzekering Particuliere verzekeringen Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar

Als je door ziekte of een aandoening niet meer (volledig) kunt werken, gaat je inkomen er op een gegeven moment op achteruit. Kun je dan wel in je vertrouwde woning blijven of moet je noodgedwongen verhuizen? Laat het niet aankomen op zo’n keuze. Met een woonlastenverzekering heb je de zekerheid dat je je hypotheeklasten betaald worden.

Je hebt veel keuzemogelijkheden bij het afsluiten van een woonlastenverzekering. Je kiest bijvoorbeeld voor welk bedrag je je verzekert, wanneer de uitkeringen ingaan en hoe lang je de uitkeringen ontvangt. De uitkering kan ook gekoppeld worden aan de looptijd van je hypotheek. Je kunt verder kiezen bij welke mate van arbeidsongeschiktheid er wordt uitgekeerd en of je bepaalde oorzaken van arbeidsongeschiktheid uit wilt sluiten.

Woonlastenverzekering bij VFA

De premie van de woonlastenverzekering is fiscaal aftrekbaar als de verzekering bedoeld is voor uitkeringen bij arbeidsongeschiktheid. Er zijn ook woonlastenverzekeringen die voor een korte periode je hypotheeklasten betalen als je werkloosheid word. Dan is de premie niet aftrekbaar.

Woonlastenverzekering Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar