Vrijhoeven Financieel Advies BV
adres

Wilgenpad 1
2461DZ Ter Aar

openingstijden

ma t/m vr
09.00-13:00 13:30-17:00

telefoon

0172 – 60 42 75

Financiering

FINANCIERING

Home » Financiering

FINANCIERING

ACTUEEL

NADENKEN OVER PENSIOEN

Zorg dat je niet te laat bent

Voor jonge mensen is pensioen nog ver weg. Tegelijk heb je als twintiger, dertiger of veertiger de meeste kans om er iets aan te doen, de tijd werkt in je voordeel. Toch zijn de meeste werknemers vooral gefocust op netto salaris en kijken ze niet naar de pensioenregeling. Een behoorlijk aantal krijgt daar later spijt van.


ZIJN MIJN SPULLEN IN DE TUIN VERZEKERD?

Handig om te weten

In de zomermaanden wordt de tuin meer gebruikt: om in te ontspannen en om in te werken. De loungebank en de barbecue kunnen naar buiten en de zitmaaier wordt in gebruik genomen. Hoe zijn deze spullen eigenlijk verzekerd tegen diefstal of weerschade?

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

We staan voor je klaar. Neem contact met ons op of loop bij ons binnen. Voor deskundig en onafhankelijk advies. We helpen je graag verder.

Financiering

Verzekeringen Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar

Een nieuwe auto, een andere keuken of zonnepanelen op het dak. Het zijn grote uitgaven waarvoor je misschien niet genoeg spaargeld hebt. Maar als je geld gaat lenen, wil je wel dat dat veilig en verantwoord is. Sluit daarom nooit zonder advies een lening af, maar kom langs op ons kantoor om de juiste keuze te maken.

Zorgvuldige analyse

Een lening mag jou nooit in de financiële problemen brengen. Daarom gaan we altijd heel zorgvuldig te werk als we je adviseren. Dat begint met een analyse. Want je inkomen moet hoog genoeg zijn om de kosten van de lening te kunnen dragen. Maar ook je uitgaven wegen mee. Wat betaal je aan huur of hypotheeklasten? Wat ben je kwijt aan kosten voor kinderopvang of de auto? Als we je financiën in kaart hebben gebracht, kunnen we op zoek gaan naar een persoonlijke lening die bij je past. Een lage rente en goede voorwaarden zijn daarbij het belangrijkst.

Zekerheid met een persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening krijg je het leenbedrag in een keer op je rekening gestort. Je kunt dus direct de uitgave financieren die je voor ogen hebt. De rente staat gedurende de hele looptijd vast en ook je maandlasten blijven hetzelfde. Je spreekt een looptijd af zodat je precies weet wanneer je klaar bent met aflossen. Wil je tussentijds extra aflossen? Dat kan altijd en daar zijn geen kosten aan verbonden. En als er leningen zijn met een lagere rente, kun je altijd kosteloos overstappen.

Gebruik je het geld voor woningverbetering van je eigen koopwoning? Dan is de rente vaak fiscaal aftrekbaar. Je hebt dan een belastingvoordeel waardoor de lening minder zwaar drukt op je budget.