Vrijhoeven Financieel Advies BV
adres

Wilgenpad 1
2461DZ Ter Aar

openingstijden

ma t/m vr
09.00-13:00 13:30-17:00

telefoon

0172 – 60 42 75

Team

TEAM

Debby-Bijlemeer-VFA

Debby Bijlemeer

Verzekeringsadviseur

Debby, getrouwd met Vincent, moeder van 2 kinderen en is dol op haar twee Franse bulldogs. Gaat dan ook graag een stukje wandelen met de honden. In haar vrije tijd vind ze haar ontspanning in het geven en volgen van yoga lessen. Zij werkt op dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend en helpt je graag met al jouw vragen over jouw verzekeringen. Ze is gastvrij, klantvriendelijk en behulpzaam. Ze werkt al enige jaren in de bank- en verzekeringswereld. Heeft hiervoor in de reisbranche gewerkt en zij kan je dan ook van alles vertellen over een goede kortlopende of doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Maar ook voor al jouw schades kun je bij haar terecht.

Patrick van der Vlugt

Financieel Adviseur

Patrick, getrouwd met Diane, vader van 2 kinderen en eigenaar van VFA. Heeft na 25 jaar werkzaam te zijn geweest bij Kaptein Financieel BV de verzekerings- en hypotheekportefeuille overgenomen en is onder eigen naam verder gegaan. Is naast financieel adviseur tevens Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, oftewel trouwambtenaar bij de gemeente Nieuwkoop. En of dat nog niet genoeg is, is hij penningmeester bij Vereniging BIZ Winkelcentrum Ter Aar en secretaris bij Drum- & Showband Dice Musica ’83. Natuurlijk speelt hij zelf ook mee bij deze muziekvereniging en zie je hem op de achterste rij lopen met de sousafoon. Kortom een bezig bijtje die jou graag alles verteld over verzekeringen, hypotheken of financieringen.

Diana van der Weijden VFA

Diana van der Weijden

Office Manager

Diana woont samen met haar zoon. Na een tijdje in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt te hebben in de horeca is ze weer terug op Nederlandse bodem. Heeft hiervoor gewerkt in diverse winkels en in de hospitality en dat merk je meteen. Ze is gastvrij en kan je echt op je gemak stellen. In het weekend staat ze graag met haar vriend in de keuken en maakt ze heerlijke gerechten klaar. Ze houdt niet alleen van koken, maar ook van lekker eten met een wijntje erbij.  Sinds de start van VFA heeft ze de overgestapt naar de verzekeringswereld gemaakt. Ze houdt zich bezig met het updaten en digitaliseren van de polisadministratie en verzorgt de inkomende correspondentie. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de organisatorische werkzaamheden.