Vrijhoeven Financieel Advies BV
adres

Wilgenpad 1
2461DZ Ter Aar

openingstijden

ma t/m vr
09.00-13:00 13:30-17:00

telefoon

0172 – 60 42 75

Verzekeringen

VERZEKERINGEN

Home » Verzekeringen

VERZEKERINGEN

ACTUEEL

Wat levert het belastingvoordeel van een pensioenrekening op?

Iets opzij zetten voor uw pensioen is natuurlijk altijd hartstikke slim. Maar als u geld stort op een pensioenrekening-beleggen, dan kan dat dankzij belastingvoordeel zomaar tienduizenden euro’s meer opleveren dan wanneer u het geld stort op een ‘normale’ beleggingsrekening. We leggen uit hoe dat zit.


ZIJN MIJN SPULLEN IN DE TUIN VERZEKERD?

Handig om te weten

In de zomermaanden wordt de tuin meer gebruikt: om in te ontspannen en om in te werken. De loungebank en de barbecue kunnen naar buiten en de zitmaaier wordt in gebruik genomen. Hoe zijn deze spullen eigenlijk verzekerd tegen diefstal of weerschade?

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

We staan voor je klaar. Neem contact met ons op of loop bij ons binnen. Voor deskundig en onafhankelijk advies. We helpen je graag verder.

Verzekeringen

Verzekeringen Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar

Verzekeringen gaan iedereen aan. Denk bijvoorbeeld aan de verzekering voor je auto, woning en inboedel. Voor de vakantie, aansprakelijkheid en juridische bijstand. Ook ondernemers willen het risico op schade en diefstal goed verzekeren. Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringen voor particulieren, zzp’ers en mkb-bedrijven. Je bent daarom welkom voor een adviesgesprek.

We adviseren niet alleen in schadeverzekeringen. Er zijn ook verzekeringen die gericht zijn op inkomenszekerheid. Die zijn minstens zo belangrijk. In ons advies kijken we naar je persoonlijke situatie en je wensen voor de korte en lange termijn. En je kunt op ons rekenen als je daadwerkelijk een beroep doet op een verzekering.

Maak hier je keuze:

Of kies gelijk een gerichte verzekering: