Vrijhoeven Financieel Advies BV
adres

Wilgenpad 1
2461DZ Ter Aar

openingstijden

ma t/m vr
09.00-13:00 13:30-17:00

telefoon

0172 – 60 42 75

Fietsverzekering

Home » Particuliere verzekeringen » Fietsverzekering

Fietsverzekering

Fietsverzekering Particuliere verzekeringen Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar

Woon-werkverkeer, boodschappen halen of mooie, lange tochten maken. De fiets is een uitkomst voor verschillende situaties. Koop je een e-bike of een andere dure fiets? Klop dan bij ons aan voor een goede verzekering.

Als je bij ons een verzekering afsluit voor je (elektrische) fiets betaal je een premie per maand of per jaar. Wanneer je fiets gestolen wordt, stopt de verzekering. Heb je een jaarpremie betaald en is dat jaar nog niet om? Dan krijg je de teveel betaalde premie terug. Je betaalt dus nooit meer premie dan nodig.

Vaak kun je bij de aanschaf van je fiets ook meteen een fietsverzekering afsluiten. Maar let op! Vaak betaal je dan in een keer alle premies voor de volle verzekeringsperiode van drie of vijf jaar. Wordt je fiets na een paar weken al gestolen? Dan ben je dat geld kwijt. Bovendien krijg je van de dealer geen advies dat afgestemd is op jouw wensen.

Fietsverzekering bij VFA

Wij bespreken juist wat je belangrijk vindt aan je fietsverzekering. Wat krijg je vergoed als de fiets beschadigd raakt of gestolen wordt? Hoe lang wordt de nieuwwaarde uitgekeerd? Welk eigen risico wil je? En wil je ook pechhulp verzekeren? Vervolgens vergelijken we verschillende verzekeraars en selecteren we de polis die het beste bij je past.

Fietsverzekering Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar