Vrijhoeven Financieel Advies BV
adres

Wilgenpad 1
2461DZ Ter Aar

openingstijden

ma t/m vr
09.00-13:00 13:30-17:00

telefoon

0172 – 60 42 75

Motorverzekering

Home » Particuliere verzekeringen » Motorverzekering

Motorverzekering

Motorverzekering Particuliere verzekeringen Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar

Een motor biedt bewegingsvrijheid. Daar kun je van genieten. Maar op een motor ben je in het verkeer ook kwetsbaar. Wees je bewust van de verkeersrisico’s en zorg ook voor een goede motorverzekering.

WA-verzekering. Deze moet je verplicht afsluiten. De verzekering is voor als je onbedoeld schade veroorzaakt met je motor en je wettelijk aansprakelijk bent voor de financiële gevolgen. Dat kan zowel materiële schade zijn als letselschade.

Cascoverzekering. Als je ook schade of diefstal van je motor vergoed wilt krijgen, kies dan naast de WA-verzekering ook voor een cascoverzekering. Je kunt een beperkte of een volledige cascoverzekering afsluiten. En ten slotte kun je ook accessoires meeverzekeren.

Zet je de motor in de winter in de stalling? Dan kun je bij veel verzekeraars kiezen voor een winterstopclausule. Je hebt dan alleen een WA-verzekering en een dekking voor schade door brand, storm of diefstal. Vanwege die beperktere dekking gaat je premie omlaag. Voorwaarde is wel dat je de motor in de wintermaanden niet gebruikt.

Motorverzekering Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar

Wij adviseren je over de motorverzekering die bij jou past en zoeken uit waar je de laagste premie betaalt.