Vrijhoeven Financieel Advies BV
adres

Wilgenpad 1
2461DZ Ter Aar

openingstijden

ma t/m vr
09.00-13:00 13:30-17:00

telefoon

0172 – 60 42 75

Hypotheken

HYPOTHEKEN

Home » Hypotheken

HYPOTHEKEN

ACTUEEL

ZIJN MIJN SPULLEN IN DE TUIN VERZEKERD?

Handig om te weten

In de zomermaanden wordt de tuin meer gebruikt: om in te ontspannen en om in te werken. De loungebank en de barbecue kunnen naar buiten en de zitmaaier wordt in gebruik genomen. Hoe zijn deze spullen eigenlijk verzekerd tegen diefstal of weerschade?


NADENKEN OVER PENSIOEN

Zorg dat je niet te laat bent

Voor jonge mensen is pensioen nog ver weg. Tegelijk heb je als twintiger, dertiger of veertiger de meeste kans om er iets aan te doen, de tijd werkt in je voordeel. Toch zijn de meeste werknemers vooral gefocust op netto salaris en kijken ze niet naar de pensioenregeling. Een behoorlijk aantal krijgt daar later spijt van.

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

We staan voor je klaar. Neem contact met ons op of loop bij ons binnen. Voor deskundig en onafhankelijk advies. We helpen je graag verder.

Hypotheken

Verzekeringen Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar

Het is één van de belangrijkste financiële beslissingen in je leven: een huis kopen. Laat je daarom altijd goed adviseren over je hypotheek. Je wilt daarvoor misschien aankloppen bij een reguliere bank, maar daar zullen ze alleen hun eigen hypotheek verstrekken. Wist je dat er veel meer mogelijkheden zijn? Wij zoeken graag uit waar jij het beste uit bent.

Onafhankelijk hypotheekadvies

VFA is niet gebonden aan één hypotheekverstrekker. Wij doen zaken met verschillende banken die elk hun eigen rentetarieven en hun eigen voorwaarden hanteren. Welke hypotheek bij jou past, hangt af van je financiële situatie en je persoonlijke wensen. Die brengen wij eerst in kaart en vervolgens gaan we na welke keuzemogelijkheden je hebt. VFA onderhoudt goede contacten met de makelaar die in hetzelfde pand gevestigd is. Die samenwerking kan jou ook voordeel opleveren, omdat we snel onderling kunnen schakelen.

Duidelijkheid en zekerheid

In ons advies zijn we duidelijk over gevolgen van de hypotheek die je kunt afsluiten. Bijvoorbeeld hoe veel je maximaal kunt lenen, hoe hoog je maandlasten worden en hoe het zit met hypotheekrenteaftrek. Maar we bespreken ook hoe lang je de rente kunt vastzetten en of je de hypotheek mee kunt nemen als je gaat verhuizen. We willen ervoor zorgen dat je hypotheek nu en in de toekomst bij je past.

Financiële risico’s

Ten slotte bespreken we de risico’s die je hebt als woningeigenaar. Je woonhuis en je inboedel wil je natuurlijk goed verzekeren. En tijdens je leven kan er van alles veranderen. Wat gebeurt er als jullie besluiten uit elkaar te gaan? Als een van jullie overlijdt of arbeidsongeschikt wordt? Wij bespreken met jou hoe je ervoor zorgt dat de financiële gevolgen dan binnen de perken blijven.

We staan voor je klaar

Na het afsluiten van de hypotheek, stopt onze dienstverlening niet. Er zijn verschillende situaties waarin de hypotheek een financiële oplossing kan bieden. Misschien wil je je huis verbouwen, verduurzamen of levensloopbestendig maken. Die kosten kun je financieren door je hypotheek te verhogen. Of je wilt verhuizen en hebt een overbruggingshypotheek nodig.  Ook dan kun je op ons rekenen.

Maak hier je keuze: