Vrijhoeven Financieel Advies BV
adres

Wilgenpad 1
2461DZ Ter Aar

openingstijden

ma t/m vr
09.00-13:00 13:30-17:00

telefoon

0172 – 60 42 75

Hypotheken voor senioren

Home » Hypotheken » Hypotheken voor senioren

HYPOTHEKEN

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

We staan voor je klaar. Neem contact met ons op of loop bij ons binnen. Voor deskundig en onafhankelijk advies.

Hypotheken voor senioren

Hypotheken voor senioren Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar

Senioren kunnen soms niet verhuizen omdat ze voor de nieuwe woning geen hypotheek kunnen afsluiten. Of ze komen in de problemen als ze aan het eind van de looptijd de hypotheek niet kunnen verlengen. Gelukkig bieden steeds meer banken een oplossing.

Zit je minder dan tien jaar van je AOW af of ben je al met pensioen? Dan gaat de hypotheekverstrekker bij het bepalen van je leenbedrag uit van je pensioeninkomsten. Met alleen AOW of een laag pensioen zijn je hypotheekmogelijkheden beperkter. Maar steeds meer banken zijn bereid om senioren tegemoet te komen en strikte hypotheekregels wat los te laten. Je kunt dan bijvoorbeeld een seniorenhypotheek afsluiten.

Aan zo’n seniorenhypotheek zijn wel voorwaarden verbonden. Je maandlasten moeten bijvoorbeeld lager worden dan bij de oude hypotheek en de rente moet je voor minimaal twintig jaar vastzetten. Een seniorenhypotheek kan ook gebruikt worden om de overwaarde te verzilveren. Je kunt dan bijvoorbeeld je huis verduurzamen of levensloopbestendig maken.

Hypotheek voor senioren bij VFA

Ook als je wat ouder bent, heb je nog mogelijkheden om een hypotheek af te sluiten. Wij gaan op zoek naar oplossingen die passen bij jouw wensen en mogelijkheden.

Hypotheken voor senioren Hypotheken Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar