Vrijhoeven Financieel Advies BV
adres

Wilgenpad 1
2461DZ Ter Aar

openingstijden

ma t/m vr
09.00-13:00 13:30-17:00

telefoon

0172 – 60 42 75

VERZEKERINGEN ZAKELIJK

Home » Verzekeringen » Verzekeringen Zakelijk

ZAKELIJKE VERZEKERINGEN

ACTUEEL

NADENKEN OVER PENSIOEN

Zorg dat je niet te laat bent

Voor jonge mensen is pensioen nog ver weg. Tegelijk heb je als twintiger, dertiger of veertiger de meeste kans om er iets aan te doen, de tijd werkt in je voordeel. Toch zijn de meeste werknemers vooral gefocust op netto salaris en kijken ze niet naar de pensioenregeling. Een behoorlijk aantal krijgt daar later spijt van.


Wat levert het belastingvoordeel van een pensioenrekening op?

Iets opzij zetten voor uw pensioen is natuurlijk altijd hartstikke slim. Maar als u geld stort op een pensioenrekening-beleggen, dan kan dat dankzij belastingvoordeel zomaar tienduizenden euro’s meer opleveren dan wanneer u het geld stort op een ‘normale’ beleggingsrekening. We leggen uit hoe dat zit.

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

We staan voor je klaar. Neem contact met ons op of loop bij ons binnen. Voor deskundig en onafhankelijk advies. We helpen je graag verder.

Verzekeringen Zakelijk

Verzekeringen Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar

Ondernemen is kansen en risico’s inschatten en beslissen hoe je daarmee omgaat. Het gaat dan niet alleen om hoe je groei realiseert en je bedrijfsvoering aanpast. Je moet je ook realiseren waar je bedrijfsrisico’s zitten. Welke schade kan er ontstaan en wat is de impact daarvan op je bedrijf? Welke risico’s draag je zelf en wat kun je beter verzekeren?

Laat je ontzorgen

Of je nu ZZP’er bent of ondernemer in het MKB, we staan voor je klaar. Je kunt rekenen op een onafhankelijk advies, want we zijn niet gebonden aan één verzekeraar maar doen zaken met verschillende partijen. Veel ondernemers willen vooral ontzorgd worden: weten dat alles goed geregeld is en dat ze met vragen of problemen altijd aan kunnen kloppen bij een vertrouwd adres. Daar zorgen we voor. We adviseren je professioneel over mogelijke verzekeringsoplossingen en maken alles voor je in orde.

Altijd een vinger aan de pols

Je bedrijf kan groeien, wet- en regelgeving kan veranderen en je kunt nieuwe bedrijfsactiviteiten starten. Het is dan altijd goed om na te laten gaan of je verzekeringspakket nog voldoet. Wij bekijken samen met jou op gezette tijden wat er moet worden aangepast. Zijn er nieuwe verzekeringen nodig? Dan zoeken we weer uit bij wie je het beste en voordeligst uit bent.

Zorgvuldige schadeafwikkeling

Verder staan we voor een zorgvuldige en vlotte schadeafwikkeling. Als je schade wilt claimen, trek dan altijd eerst bij ons aan de bel en niet bij de verzekeraar. Want een goede schadeclaim moet goed opgesteld worden. Loop niet het risico dat je een vergoeding misloopt, maar vraag ons om ondersteuning en advies.

Gesprek over inkomenszekerheid

Ten slotte: je bent bij ons ook welkom voor een gesprek over inkomenszekerheid. Wat gebeurt er  met jou en met je bedrijf als je arbeidsongeschikt wordt? Hoe voorkom je dat je dan in de financiële problemen raakt? Hoe kun je zorgen voor aanvullende inkomsten tijdens je pensionering? En hoe zorg je voor financiële zekerheid voor je gezin als je onverhoopt overlijdt? Wij adviseren je graag over passende oplossingen.

Zakelijke Verzekeringen Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar