Vrijhoeven Financieel Advies BV
adres

Wilgenpad 1
2461DZ Ter Aar

openingstijden

ma t/m vr
09.00-13:00 13:30-17:00

telefoon

0172 – 60 42 75

Lijfrenteverzekering/ rekening

Home » Zakelijke verzekeringen » Lijfrenteverzekering/ rekening

Lijfrenteverzekering/ rekening

Lijfrenteverzekering rekening Zakelijke verzekeringen Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar

Als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor je oudedagsvoorziening. Je hebt wel recht op AOW, maar de vraag is of dat voldoende is. Hoe zorg je voor goede pensioeninkomsten? Met een lijfrenteverzekering heb je een mooie en fiscaal aantrekkelijke regeling.

Met een lijfrenteverzekering leg je maandelijks een premie in en zo bouw je stap voor stap een kapitaal op. Aan het eind van de looptijd komt dat bedrag vrij en koop je er periodieke uitkeringen van. Dat is inkomenszekerheid die je goed kunt gebruiken, zeker als je met pensioen bent.

Met welke lijfrenteverzekering kun jij je toekomstige inkomen verbeteren? Wij zoeken dat graag voor je uit. Als je te weinig pensioen hebt opgebouwd, zijn de premies van je lijfrenteverzekering fiscaal aftrekbaar. Wij rekenen uit of je daarvoor in aanmerking komt.

Lijfrenteverzekering bij VFA

Ook als je de lijfrente omzet naar periodieke uitkeringen staan we voor je klaar. De bank of verzekeraar waar je lijfrenteverzekering loopt, komt ongetwijfeld met een aanbod. Maar je hoeft daar geen gebruik van te maken, je bent vrij om voor een andere aanbieder te kiezen. Er zijn grote verschillen in de hoogte van uitkeringen. Laat ons daarom uitzoeken waar jij het beste uit bent voor je lijfrente-uitkeringen.

Lijfrenteverzekering Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar