Vrijhoeven Financieel Advies BV
adres

Wilgenpad 1
2461DZ Ter Aar

openingstijden

ma t/m vr
09.00-13:00 13:30-17:00

telefoon

0172 – 60 42 75

Evenementenverzekering

Home » Zakelijke verzekeringen » Evenementenverzekering

Evenementenverzekering

Evenementenverzekering Zakelijke verzekeringen Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar

Een jubileum, een braderie of markt, een festival, een netwerkborrel of een feest voor je medewerkers. Er zijn veel goede redenen om een evenement te organiseren. Maar ook al heb je alles tot in de puntjes geregeld, er kan toch nog iets misgaan. Met een evenementenverzekering hoef je je dan geen zorgen te maken over de financiële gevolgen.

Een evenementenverzekering is opgebouwd uit verschillende losse modules. Wij helpen je graag de relevante modules te kiezen.

Annulering. Extreem weer of belangrijke genodigden die niet op komen opdagen. Het kan een reden zijn om het evenement te annuleren.

Aansprakelijkheid. Wanneer je als organisator aansprakelijk gesteld wordt voor materiële of letselschade die iemand oploopt door jouw handelen.

Ongevallen. De kans op een ongeluk tijdens een evenement is wat hoger dan bij normale werkzaamheden. Een ongevallenmodule is daarom zeker op zijn plaats.

Materialen en geld. De goederen die gebruikt worden tijdens het evenement kunnen beschadigd raken of gestolen worden. Ook met contant geld loop je een risico.