Vrijhoeven Financieel Advies BV
adres

Wilgenpad 1
2461DZ Ter Aar

openingstijden

ma t/m vr
09.00-13:00 13:30-17:00

telefoon

0172 – 60 42 75

Bedrijfsautoverzekering

Home » Zakelijke verzekeringen » Bedrijfsautoverzekering

Bedrijfsautoverzekering

Bedrijfsautoverzekering Zakelijke verzekeringen Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar

Zakelijke personenauto’s, bestelauto’s en vrachtwagens vallen allemaal onder bedrijfsauto’s. Onmisbaar voor je bedrijf en dus belangrijk om ze goed te verzekeren. En natuurlijk verzeker je dan ook je zware aanhangwagens en opleggers.

Net als bij een gewone autoverzekering kun je ook voor je bedrijfsauto kiezen uit de dekkingen: WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco. Met WA ben je verzekerd voor materiële schade en letselschade die jij of je medewerker met de bedrijfsauto veroorzaakt. Met een beperkt of volledig cascodekking krijg je ook schade aan jouw eigen bedrijfsauto vergoed.

Bedrijfsautoverzekering bij VFA

Heb je meerdere bedrijfsauto’s op de weg? Dan kun je kiezen voor een wagenparkverzekering. Al je personen-, bestel- en vrachtauto´s zijn dan in één keer goed verzekerd. Je administratie is in dat geval een stuk eenvoudiger dan wanneer je kiest voor losse verzekeringen. En omdat je meerdere wagens verzekert, profiteer je van een lagere premie.

Bedrijfsautoverzekering Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar

Je wilt je goed, maar ook voordelig verzekeren. Omdat wij zaken doen met uiteenlopende verzekeraars kunnen we voor jou de polissen met de laagste premies vinden.