Vrijhoeven Financieel Advies BV
adres

Wilgenpad 1
2461DZ Ter Aar

openingstijden

ma t/m vr
09.00-13:00 13:30-17:00

telefoon

0172 – 60 42 75

Zakelijke pakketverzekering

Home » Zakelijke verzekeringen » Zakelijke pakketverzekering

Zakelijke pakketverzekering

Zakelijke pakketverzekering Zakelijke verzekeringen Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar

Wil je je overzichtelijk en voordelig verzekeren? Neem dan afscheid van je losse polissen en kies voor een zakelijke pakketverzekering. Je brengt dan al je bedrijfsverzekeringen onder in één pakket.

Met een pakketverzekering ben je meestal voordeliger uit, omdat je een korting op de totaalpremie kunt krijgen. Die korting loopt op naarmate er meer verzekeringen op de polis staan. En je betaalt maar eenmaal polis- en administratiekosten. Bovendien kunnen de dekkingen van de verschillende polissen goed op elkaar afgestemd worden. Zo voorkom je dat verzekeringen elkaar overlappen.

Een ander voordeel is dat je met een zakelijke pakketverzekering meer overzicht hebt: één polisblad waarop alle verzekeringen bij elkaar staan, één totaalpremie en één aanspreekpunt bij schade. Dat laatste is bijvoorbeeld handig als het om complexe schade gaat waarbij je voor verschillende verzekeringen een schadeclaim hebt. Als alles bij een loket afgehandeld wordt, ben je sneller geholpen dan wanneer je bij verschillende verzekeraars moet aankloppen. Ook bieden sommige verzekeraars extra service aan ondernemers met een pakketpolis.

Zakelijke pakketverzekering bij VFA

Verzekeraars bieden vaak pakketten aan voor specifieke beroepsgroepen, bijvoorbeeld voor ondernemers in de thuiszorg, de bouw of de uiterlijke verzorging. Wil je weten waar jij je verzekering goed en voordelig kunt onderbrengen? Kom gerust langs voor informatie en advies.

Zakelijke pakketverzekering Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar