Vrijhoeven Financieel Advies BV
adres

Wilgenpad 1
2461DZ Ter Aar

openingstijden

ma t/m vr
09.00-13:00 13:30-17:00

telefoon

0172 – 60 42 75

Zakelijke rechtsbijstandverzekering

Home » Zakelijke verzekeringen » Zakelijke rechtsbijstandverzekering

Zakelijke rechtsbijstandverzekering

Zakelijke rechtsbijstandverzekering Zakelijke verzekeringen Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar

Een klant dient een claim in omdat het geleverde product niet aan zijn verwachtingen voldoet. Een afnemer betaalt de factuur niet of een leverancier lapt eerder gemaakte afspraken aan zijn laars. Of je hebt een geschil over het onderhoud van uw bedrijfsruimte. En dan zijn er nog juridische kwesties als je personeel in dienst neemt.

Iedere ondernemer kan te maken krijgen met zakelijke geschillen. Als die niet in onderling overleg zijn op te lossen, kun je juridische bijstand goed gebruiken. Daarvan verzeker je je met een zakelijke rechtsbijstandsverzekering. Je kunt rekenen op juridische hulp bij uiteenlopende bedrijfsconflicten.

Je bepaalt zelf voor welke rechtsgebieden je je verzekert. De dekking die je kiest, hangt voornamelijk af van het soort bedrijf dat je hebt, of je medewerkers in dienst hebt en of bepaalde risico’s al afgedekt zijn op andere polissen. Mooi is dat je ook aansprakelijkheidskwesties over bijvoorbeeld milieuzaken kunt verzekeren. En wat dacht je van incassorechtsbijstand? Dat kan je enorm helpen in de aanpak van wanbetalers.

Zakelijke rechtsbijstandverzekering bij VFA

Wij zijn je graag van dienst om te bepalen welke dekking voor jouw bedrijf de meest geschikte is.

Zakelijke rechtsbijstandverzekering Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar