Vrijhoeven Financieel Advies BV
adres

Wilgenpad 1
2461DZ Ter Aar

openingstijden

ma t/m vr
09.00-13:00 13:30-17:00

telefoon

0172 – 60 42 75

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Home » Zakelijke verzekeringen » Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Zakelijke verzekeringen Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar

Als je door ziekte of een aandoening niet kunt werken, merk je dat als ondernemer direct aan je inkomsten. Je kunt de achteruitgang op verschillende manieren opvangen, bijvoorbeeld met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Wij gaan daarover graag met je in gesprek.

Hoe groot is het inkomensrisico als je arbeidsongeschikt wordt? Dat hangt af van je persoonlijke en financiële situatie. Dat is dan ook het uitgangspunt in ons adviesgesprek. We bespreken hoe snel je in financiële problemen komt. Maar ook welke ondersteuning je op prijs stelt. Want een AOV biedt meer dan een uitkering. Verzekeraars kunnen ook helpen om je bedrijf draaiende te houden of om te re-integreren op de arbeidsmarkt.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering bij VFA

Vaak denken ondernemers dat een AOV duur is. Maar de premie is om te beginnen fiscaal aftrekbaar. Bovendien heb je allerlei keuzemogelijkheden waardoor de premie omlaag gaat. Dat maakt de AOV een echte maatwerkverzekering waarover je absoluut geadviseerd moet worden. Je bent welkom voor een gesprek.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar