Vrijhoeven Financieel Advies BV
adres

Wilgenpad 1
2461DZ Ter Aar

openingstijden

ma t/m vr
09.00-13:00 13:30-17:00

telefoon

0172 – 60 42 75

Hypotheken voor starters

Home » Hypotheken » Hypotheken voor starters

HYPOTHEKEN

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

We staan voor je klaar. Neem contact met ons op of loop bij ons binnen. Voor deskundig en onafhankelijk advies.

Hypotheken voor starters

Hypotheken voor starters Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar

Starters hebben het moeilijk op de woningmarkt. Maar je kunt profiteren van een paar regels, waardoor je toch een huis kunt kopen. Waar moet je aan denken?

Veel hypotheekverstrekkers willen maatwerk bieden aan starters. Steeds meer banken accepteren bijvoorbeeld verklaringen die zicht bieden op het inkomen op langere termijn. Denk aan een Perspectiefverklaring of een Arbeidsmarktscan. Je kunt dan soms in aanmerking komen voor een hogere hypotheek.

Het is ook mogelijk dat je ouders je helpen met de koop van een huis. Ze kunnen je eenmalig belastingvrij een groot bedrag schenken of je steunen met een jaarlijkse belastingvrije schenking. Een andere mogelijkheid is een familiehypotheek. Je ouders lenen je dan geld voor de aanschaf van een woning. Daaraan zijn wel voorwaarden verbonden. Je kunt ook een familiehypotheek afsluiten naast je reguliere hypotheek.

Kunnen je ouders je niet helpen? Bij sommige gemeenten, provincies of corporaties kun je een Starterslening krijgen als aanvulling op je hypotheek. De lening is bedoeld voor als de bank onvoldoende hypotheek verstrekt om een huis te kunnen kopen. Het ontbrekende bedrag wordt dan aangevuld. De Starterslening kent verschillende voorwaarden die vaak weer afhankelijk zijn van de uitkerende instantie: gemeente, provincie of corporatie. Vraag ons naar je mogelijkheden.

Hypotheek voor starters bij VFA

Wil je je eerste huis kopen? Kom dan langs voor een gesprek over de financiering. Wij bekijken welke mogelijkheden je hebt, maken berekeningen en adviseren je over een passende en toekomstbestendige hypotheek.

Aflossingsvrije hypotheek Hypotheken Vrijhoeven Financieel Advies Ter Aar